För en smartare
handel

Låt oss hitta guld tillsammans

Älskar du som vi att prata om olika kassasystem och betallösningar?
Eller har du helt enkelt bara en fråga som vi inte besvarat? Det finns massa olika lösningar som kan passa olika typer av verksamheter. Berätta vad du är intresserad av här intill så hör vi av oss.

Genom att skicka in detta formulär ger du oss tillåtelse att kontakta dig via telefon och e-post samt att ta emot marknadskommunikation. Du kan avsluta prenumerationen när som helst. För mer information om vår integritetspolicy, läs mer under villkor och avtal.

POS-system som
jobbar för dig

Affärsdrivande kassakoncept

Kassasystemet är utrustat med massvis smarta funktioner och integrationer till närliggande system. Men, vi utgår från dina behov och anpassar lösningen för att garantera ett koncept som gynnar din verksamhet. Om du saknar en viss funktion, hjälper vi gärna till att utveckla den tillsammans med dig.

Kassasystemet bygger på en intelligent mjukvara som gör det till en av marknadens mest anpassningsbara, effektiva och säkra lösningar. Systemet uppdateras automatiskt och ger din butik möjligheter att växa i rätt riktning.

”Best of breed”
och full kontroll

Vill du ha en bemannad eller obemannad kassa, webbaserad, mobil eller stationär. Oavsett vad du väljer så har du alla funktioner. I samarbeten med ledande leverantörer av hårdvara, har vi kontroll över hela kedjan från mjukvara till leverans och underhåll.

”Best of breed” är en strategin som innebär att du får tillgång till de mest avancerade och specialiserade lösningarna. Komponenterna integreras till en flexibel helhet. Enligt samma tänk är alla delar utbytbara, det är så vi framtidssäkrar din handel.

Ett kassasystem, oändliga möjligheter

Vårt bibliotek av funktioner och integrationer är en bra utgångspunkt när du vill utveckla en ny kassalösning eller anpassa ett befintligt system. Nedan är en försmak av urvalet och möjligheterna.
Logo Digitala kvitton

Digitala kvitton

Spara tid och träd! Erbjuda digitala kvitton. Nya kunder skriver in sin epostadress på den interaktiva kunddisplayen.

Logo Köphistorik per kund

Köphistorik per kund

Påminn kunden om vilka köp den gjort tidigare och när. En enkel funktion för att ge bra service och bättre köpupplevelse för dina kunder.

Logo Retur och köp i samma rutin

Retur och köp i samma rutin

En rutin som effektiviserar din butikspersonalens arbete. Två steg blir ett när retur och köp sker på samma gång.

Logo Integrerade betallösningar

Integrerade betallösningar

Ta betalt med kontanter, kort, Swish, Klarna, Svea, utländska valutor, faktura och presentkort med mera.

Logo Kampanjehantering

Kampanjehantering

Använd kassans inbyggda applikation eller använd en externa kampanjeberäkningar om du t.ex. tillhör en kedja.

Logo Order och faktura

Order och faktura

Skapa, redigera och delbetala en ordern. Betala en befintlig order eller utskriven faktura. Perfekt för dig med B2B-kunder.

Logo Kundklubb

Kundklubb

Bonuscard, Voyado eller Diller som är integrerat i vår kassalösning från start. Tre bra partners att välja mellan.

Logo Skalbar & anpassningsbar

Skalbar & anpassningsbar

Alla funktioner finns på plats men vi aktiverar bara det du behöver. Ändras ditt behov adderar vi enkelt nya funktioner.

Logo Interaktiv kunddisplay

Interaktiv kunddisplay

Vid betalning visas QR-koder kopplade till Swish och Klarna. Signera order direkt på skärmen. För att nämna några finesser.

För en enklare arbetsdag

Så här tänker vi, oavsett om du ansvarar för en enstaka butik eller hundra så vill du ha översikt, kontroll och försäljningsdata samlad på en enda plats. Att växla mellan olika system eller vänta på aktuell information tillhör det förflutna. Information behöver flöda fritt, i realtid, mellan olika system.

Läs mer om våra integrationer
Kontakta oss

Vill du prata kassasystem?

Hör av dig om du vill veta mer. Vi älskar att dela kunskap och nya idéer.

Genom att skicka in detta formulär ger du oss tillåtelse att kontakta dig via telefon och e-post samt att ta emot marknadskommunikation. Du kan avsluta prenumerationen när som helst. För mer information om vår integritetspolicy, läs mer under villkor och avtal.

Hör av dig!

  • Tullhusgatan 1A
  • 652 09 Karlstad
  • Sverige
  • Tykkemyr 1
  • 1597 Moss
  • Norge