En affär med
oslagbar flexibilitet

Låt varje del göra sitt jobb.

Med en flexibel IT-struktur kan du göra förändringar snabbt och till en lägre kostnad. När allt är integreringsbart från start är det enkelt att styra investeringarna i den riktning där de gör mest nytta. Med Yabie Enterprise slipper du dubbeljobb och svarta hål och kan istället göra plats för fler säljkanaler och smartare administration.

Boka rådgivning och demo

Integrationer i alla riktningar

Oavsett om du behöver nya kassor till hela kedjan eller gå på djupet i jakt efter specifika funktioner kan vi leverera lösningen som syr ihop alla systems mjukvara och hårdvara till en organisk och användarvänlig helhet. Gränsen mellan den fysiska och digitala butiken suddas ut och affärssystem, ekonomiprogram och e-handel pratar med varandra i realtid.

Cash, kontantfritt eller checkout?

Trender, konjunkturer och tekniska innovationer påverkar kundernas köpkraft och din konkurrenskraft. Därför måste det vara enkelt att ställa om, enkelt att handla och enkelt att ta betalt. När och där du vill. Yabie Enterprise skapar en bättre kundupplevelse och utvecklar din affär i alla kanaler genom att koppla ihop dina data och förena dina betalningar offline och online i ett och samma system.

Betala bara för det du använder

En leverantör kan inte vara bäst på allt. Därför ska du inte lägga alla äggen i samma korg och betala för dåligt anpassade funktioner som inte används. Plocka russinen ur kakan istället. Byt bara ut den delen du inte är nöjd med, eller bygg bara till den delen du behöver. Mobilt, digitalt, stationärt eller självbetjäning spelar ingen roll.

Förena dina flöden

Allt från betalning till bokföring

Att uppdatera IT-strukturen behöver inte bli dyrt eller ta lång tid. Genom nära samarbeten med ledande leverantörer har vi kontroll över hela kedjan från vår egen utveckling av programvara till leverans och underhåll av nyckelfärdiga kassasystem.

Se möjligheterna med smarta integrationer
Våra kassasystem

Ta hand om varje transaktion

Effektivitet, kundservice och driftsäkerhet håller handeln igång. Med Yabie Enterprise smarta programvara hänger allt som händer i kassan ihop med den övriga verksamheten. Kassasystemet håller sig automatiskt uppdaterat samtidigt som din butik får möjlighet att växa sig större.

Visa kassasystem för detaljhandeln

Hör av dig!

  • Tullhusgatan 1A
  • 652 09 Karlstad
  • Sverige
  • Tykkemyr 1
  • 1597 Moss
  • Norge